Loading...
Kleuterkampen 2018-03-21T11:19:14+00:00

Kleuterclub

Onze kleuterclub is dé leukste club van de hele wereld! Hier zijn onze allerkleinsten (vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas) een hele week welkom!

Onze aanpak:
de kleuterclub op het ritme van elk kind!

Onze kleutertjes worden verdeeld in leeftijdsgroepjes waarmee ze de hele week leuke activiteiten doen. Elk groepje is herkenbaar door een gekleurd polsbandje. Wij zorgen voor de ideale mix van sport, spel, knutselen én plezier!

Het is voor ons cruciaal dat we alles doen op het ritme van elk kind! De lachende gezichtjes op het einde van een geslaagde Sportigo-dag, daar doen we het voor! We werken ook de hele week rond een bepaald thema.

Onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren!

Ook voor de begeleiding van onze kleuters werken we met gediplomeerde (kleuteronderwijs of lichamelijke opvoeding) en zeer gemotiveerde monitoren! Kwaliteit staat bij ons centraal!

Praktische tips voor mama en papa…

  • Mama en papa, als je mij afzet op het sportkamp zou ik het fijn vinden dat je mij een kus of knuffel geeft. Dan kan je verder gaan en is het voor mij makkelijker om afscheid te nemen.

  • Wanneer je mij komt halen mag je eventjes in de gang wachten als je te vroeg bent. Zo kan ik tot op het einde genieten van de leuke spelletjes met mijn vriendjes. Voor we naar huis gaan, passeren we nog even bij de monitoren om mijn naam te zeggen.

  • Als iemand anders dan mama of papa mij komt halen zeg je dit best even tegen de monitoren. Zo zijn ze zeker dat ik met de juiste persoon mee naar huis ben.

  • ’s Middags eten we in de cafetaria. Daar kan ik iets kopen om te drinken (dit moet je niet doen)

  • Van al dat sporten heb ik snel dorst! Water is daarom iets heel belangrijk dat ik best in mijn sporttas heb zitten.

  • Als je mij vrijdagavond komt halen, kom dan iets vroeger. We doen dan namelijk met de kleuters iets speciaal! Het zou fijn zijn moest jij er ook bij kunnen zijn!

  • De monitoren hebben een schema gemaakt. Natuurlijk  kan het soms zijn dat wij door een reden eens iets anders doen. Hou hier rekening mee.

KOM NAAR SPORTIGO

Schrijf je in voor onze kleuterkampen

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind?
Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!