Praktisch

Praktisch

Hieronder vind je de meest gestelde vragen terug. Heb je toch nog een vraag, laat het ons dan hier zeker weten.

+

Van hoe laat tot hoe laat gaat een Sportigo kamp door?

De activiteiten op een Sportigo sportkamp en kleuterkamp vangen aan om 9u en eindigen rond 16u. Er is opvang voorzien van 08.00u tot 17.00u.
+

Wat mag ik zeker niet vergeten

Buiten je goed humeur en je sportieve benen, mag je zeker ook je lunchpakket niet vergeten voor ’s middags. Bij regenweer is regenkledij zeker geen overbodige luxe. Al blijven we bij slecht weer wel meestel binnen in de sporthal. En sportschoenen met witte zolen voor in de sporthal is ook een noodzaak!

Iedereen heeft constant drinkwater ter beschikking en neemt de hele dag door zoveel hij maar wil! Tip: neem zelf je drinkbus mee. Zo word je snel bediend en sparen we het milieu!

De kinderen worden onderverdeeld in groepjes volgens leeftijd. Wie graag samen wil zitten met een vriendje of vriendinnetje, kan dat gewoon vragen! Wij maken hier geen probleem van!
+

Waar gaan de Sportigo sport- en kleuterkampen door?

GOOIK – Sportcentrum “Koornmolen”, Processiestraat 15, 1755 Gooik
Herne– Sporthal "De Hernekouter", Hernekouter 1, 1540 Herne
+

Hoe betaal ik voor een Sportigo kamp?

Je neemt het inschrijvingsgeld gewoon mee op de eerste dag van het kamp en betaalt daar dan ter plaatse. Als je kids speciale medische noden heeft, vul je best deze medische fiche in.
+

Hoe schrijf ik me in voor een Sportigo kamp?

Inschrijven doe je door het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen. Voor verdere vragen kan je ook een mailtje sturen naar {mailto address="dries_baert@hotmail.com" encode="javascript_charcode"}. Wij helpen je dan graag verder!
+

Hoe oud moet ik zijn voor een kidskamp?

De minimumleeftijd voor een sportkamp bedraagt 6 jaar (het jaar waarin je 6 wordt). Je mag dus ook komen als je nog maar 5 bent. In principe is 14 jaar de maximumleeftijd voor een kamp.
+

Hoe oud moet ik zijn voor de kleuterclub?

Je bent welkom op onze kleuterkampen vanaf de eerste kleuterklas tot de derde kleuterklas. Het enige wat we vragen is dat je kind ook ‘proper’ is.
+

Hoeveel kost een Sportigo kamp?

De kostprijs van een sportkamp bedraagt € 90,- voor een hele week.
koornmolen-gooik

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!