Kidskamp Herne

Kidskamp Herne - 6 tot 9 jaar

Tijdens elke vakantie kan je bij Sportigo terecht voor een ‘keitof sportkamp’. Dat een sportkamp bij Sportigo niet zomaar een sportkamp is, lichten we je hier graag even toe.

Inkleding via leuke thema’s, het werkt.

Dat kinderen veel verbeelding hebben, daar spelen we met Sportigo graag op in. Sporten is leuk, maar als we de hele week op een leuke manier kunnen ‘verpakken’ met een leuk thema, dan geeft dat nog zo veel meer. Cowboys en indianen, piraten, de smurfen, ze passeren allemaal de revue. Maar even goed ligt het accent op muziek, dans of circus.

De monitoren, ons kloppend hart.

De kwaliteit van onze monitoren zijn heel belangrijk. Wij werken dan ook bijna uitsluitend met studenten van een lerarenopleiding (Lichamelijke Opvoeding, kleuteronderwijs, lager onderwijs) en mensen die hun diploma op zak hebben. Om al onze monitoren goed te briefen over wat we van hen verwachten, hebben we een animatiefilmpje (zie hieronder) ontwikkeld. Zo proberen we hen een goed inzicht te geven in wat het is om een keitoffe Sportigo monitor te zijn.

Zoveel mogelijk (nieuwe) sporten ontdekken, is de boodschap.

Tijdens onze kampen willen we de kinderen in aanraking laten komen met een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan sporten en spelletjes. Ontdekken is de boodschap. We vinden het ook heel belangrijk dat kinderen zelf keuzes kunnen maken in wat ze leuk vinden. Daarom zijn de namiddagen altijd zo opgebouwd dat kinderen kunnen kiezen uit meerdere sportactiviteiten. Verder horen er ook leuke uitstapjes bij naar het zwembad, de schaatsbaan of de binnenspeeltuin, wordt er in de zomer aan kajak en fietsen gedaan en nog ZOVEEL MEER!

Is dat alles?

Nee hoor, op sportigo beleef je nog veel meer. Elke middag is er de unieke moppentrommel en tonen onze monitoren wat ze kunnen. Aan het einde van elke Sportigodag kiezen we de inzetvedette, de pechvogel van de dag, de doorzetter van de dag,… .

 

Kidskamp Herne 'spetterende omnisportstage' krokus

Met een fenomenale uitstap naar Subtropisch  zwembad Rozebroeken in Gent! 

 

Ontdek tijdens dit leuke sportkamp het  grootste zwemparadijs van België. Laat je verrassen door het geweldig aanbod van Rozebroeken:

Wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden en een heuse waterspeeltuin. Kom jij ook mee op Spetter-avontuur?

 

  • Wanneer: 4-8 maart 2019 Krokusvakantie                               
  • Waar: sportcentrum Hernekouter Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kidskamp Herne 'omnisport- en jumpkamp' paasvakantie

Jump jij mee de paasvakantie in? Spring alvast 10-meter in de lucht want tijdens dit Omnisport- en Jump kamp staan tal van springstructuren op jou te wachten. Trampolines, opblaasstructuren, airtrack, springkastelen,…

 

Er rest je enkel nog een gat in de lucht te springen omdat al jouw prachtige sprongen gelukt zijn.

 

  • Wanneer: 8-12 april 2019 Paasvakantie                                              
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter, Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kidskamp Herne 'Megamix sportenkamp' juli

Gedurende de hele week word je ondergedompeld in een bad met de allercoolste sporten! Dat sportigo garant staat voor het ontdekken van nieuwe sporten, het weer cool maken van traditionele sporten, dat zal je tijdens de eerste week van de grote vakantie kunnen ontdekken! Wedden dat het te gek zal worden?

 

American games, triatlon, boogschieten, oude volksspelen, bmx, kajak,…

 

  • Wanneer: 1-5 juli 2019
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter Herne
  • Prijs: 90€

 

Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!