Kleuterclub

Kleuterclub - 2,5 tot 5 jaar

Onze kleuterclub is dé leukste club van de hele wereld! Hier zijn onze allerkleinsten (vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas) een hele week welkom!

Onze aanpak: de kleuterclub op het ritme van elk kind!

Onze kleutertjes worden verdeeld in leeftijdsgroepjes waarmee ze de hele week leuke activiteiten doen. Elk groepje is herkenbaar door een gekleurd polsbandje. Wij zorgen voor de ideale mix van sport, spel, knutselen én plezier!

Het is voor ons cruciaal dat we alles doen op het ritme van elk kind! De lachende gezichtjes op het einde van een geslaagde Sportigo-dag, daar doen we het voor! We werken ook de hele week rond een bepaald thema.

Onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren!

Ook voor de begeleiding van onze kleuters werken we met gediplomeerde (kleuteronderwijs of lichamelijke opvoeding) en zeer gemotiveerde monitoren! Kwaliteit staat bij ons centraal!

 

Kleuterclub Herfst Gooik Volzet

Piraten hebben niet alleen een ooglapje, een houten been en een haak als hand. Het leven van een piraat is ook héél plezant. Piraten gaan op schattenjacht, ze doen leuke spelletjes, ze veroveren andere schepen. Kom jij ook? Schip AHOI!

  • Wanneer? 29, 30 en 31 oktober
  • Waar? Gooik
  • Prijs: 60 €

Kleuterclub Kerst Gooik

Jouw kleuter beleeft een super leuke tijd op ons kerstkamp in Gooik! De kerstman komt zeker ook een bezoekje brengen. 

Wanneer? 2,3 en 4 januari
Waar? Gooik
Prijs: 60 €

Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!