Waarom Sportigo

Daarom kies je voor Sportigo

  • Jouw kind is bij ons uniek
  • Professionele en ervaren begeleiding
  • Gezonde levensstijl
  • Kwalitatief & vernieuwend bewegingsaanbod
  • 20 jaar ervaring in keitoffe sportkampen
  • Moderne locaties
 
dries

Waarom Sportigo

Een aantal jaar geleden begon voor mij een heel mooi project, een droom bijna: Sportigo! Iedere vakantie tientallen kinderen aan het sporten krijgen, is een heel mooie belevenis en geeft enorm veel voldoening…

Als leraar lichamelijke opvoeding aan de Gooikse en Pepingse scholen, voelde ik dat er bij veel kinderen interesse was om tijdens de schoolvakanties aan sport te doen.

Daarom besloot ik, samen met een aantal vrienden- LO leerkrachten, als probeersel eens een voetbalkamp in mekaar te steken om deze jongeren aan het sporten te krijgen.
Buiten mijn verwachtingen werd dit kamp meteen een schot in de roos, want tal van kinderen vonden toen de weg naar het voetbalveld. En meteen was Sportigo geboren…

Met de bouw van het sportcentrum Koornmolen in Gooik, was de Sportigotrein pas echt goed op de rails. Voor de eerste keer organiseerden we een omnisportkamp, gericht naar jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Ook hiervoor bleek bijzonder veel interesse te bestaan.

Nu zijn we nog altijd bezig met de sportkampen, maar we hebben ons domein gevoelig uitgebreid. Naast onze omnisportkampen bieden we nu ook een superspannend avonturenkamp aan en ontvangen onze kleinsten in de Kleuterclub! Elk kamp kleden we ook in met een heel uitdagend thema! Zo komen de cowboys en indianen, piraten, smurfen, … heel graag eens langs in Gooik!

Tot op één van onze kampen? Ik hoop het…

Sportieve groet,

Dries Baert

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!