Kleuterclub Herne

Kleuterclub Herne - 2,5 tot 5 jaar

Onze kleuterclub is dé leukste club van de hele wereld! Hier zijn onze allerkleinsten (vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas) een hele week welkom!

Onze aanpak: de kleuterclub op het ritme van elk kind!

Onze kleutertjes worden verdeeld in leeftijdsgroepjes waarmee ze de hele week leuke activiteiten doen. Elk groepje is herkenbaar door een gekleurd polsbandje. Wij zorgen voor de ideale mix van sport, spel, knutselen én plezier!

Het is voor ons cruciaal dat we alles doen op het ritme van elk kind! De lachende gezichtjes op het einde van een geslaagde Sportigo-dag, daar doen we het voor! We werken ook de hele week rond een bepaald thema.

Onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren!

Ook voor de begeleiding van onze kleuters werken we met gediplomeerde (kleuteronderwijs of lichamelijke opvoeding) en zeer gemotiveerde monitoren! Kwaliteit staat bij ons centraal!

 

Kleuterclub Herne 'kleutercarnaval' krokus

Waar is da feestje? Hier is da feestje! Tijdens de krokusvakantie organiseren we een kleuterkamp dat in het teken staat van carnaval. In deze 5 dolle dagen zetten we de boel op stelten en gaan we volledig uit de bol.

Dit gaat gepaard met de vele verkleedfeestjes waarbij je je kan verkleden in wie of wat je maar wil! Wil je een astronaut zijn? Een prinsesje? Of liever een stoere cowboy? Alles kan!

  • Wanneer: 4-8 maart 2019                            
  • Waar: sportcentrum Hernekouter Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kleuterclub Herne 'op zoek met de paashaas' paasvakantie

Wat een ramp! Onze goede vriend de paashaas is vergeten waar hij zijn eitjes heeft verstopt… Hij heeft jullie hulp nodig! Wie kan goed zoeken ...

Voor onze kleuters staat de hele week in het teken van de paashaas. Heel veel leuke activiteiten, op maat van onze kleinsten, komen aan bod. Wedden dat jouw kleine sporter het helemaal geweldig zal vinden?

 

  • Wanneer: 8-12 april 2019 Paasvakantie
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter, Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kleuterclub Herne 'sprookjesland' juli

We ontdekken de wondere wereld van sprookjes. Sneeuwwitje, Doornroosje, Roodkapje…Wie blijft uit de greep van de grote boze wolf? Wie wordt er een echte engel of een prins op het witte paard?

Ben jij klaar voor een avontuurlijke wandeling door het Sportigo-sprookjesbos?

 

  • Wanneer: 1-5 juli 2019
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!