top of page
Basketball aan het spelen

   Sportigo, TOP in MULTISPORT!   

    Alles proberen = beter oriënteren    

Onze multisportclub, dat is de toekomst! 

 

Kinderen moeten nu op vaak té jonge leeftijd té snel voor één specifieke sporttak kiezen. Daardoor komen ze veel te weinig in aanraking met andere (potentieel ook leuke) sporten. Dit is niet alleen jammer voor de algemene ontwikkeling van een kind, maar het belet een kind ook om aan den lijve te ondervinden waar het écht goed in is en wat het ook écht leuk vindt. Veel kinderen haken dan ook snel af en hoppen van de ene sport naar de andere. 

Onze multisportclub is hierop het perfecte antwoord. Kinderen krijgen bij ons de kans om al van in de eerste kleuterklas (kleuteravontuur) kennis te maken met een zo breed mogelijk spectrum aan sporten. Op die manier ontwikkelen ze zich heel breed en ontdekken ze gaandeweg ook waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kinderen die op jonge leeftijd aan multisport sport doen een kleinere kans op blessures hebben op latere leeftijd en dat de potentiële kans op een vroegtijdige drop out procentueel ook veel kleiner is. Daarnaast groeit ook het positieve zelfbeeld van kinderen die aan multisport doen. Meer zelfvertrouwen dus! 

We helpen je kind ook om, aan het einde van ons traject, de juiste sporttak te kiezen. Onze multisportclub kan ook perfect gecombineerd worden met een andere hobby. Meer zelfs, het kan versterkend werken. 

aapje_sportigo-28.png
tijdslijn multisport.png

Kleuteravontuur

Instapklas
1ste, 2de, 3de kleuterklas

De multisportclub

1ste, 2de en 3de leerjaar

tijdslijn multisport (2).png
tijdslijn multisport (3).png
tijdslijn multisport (8).png
bottom of page