top of page

Coole Ravotter (+10j)

Onze ravotkampen organiseren we op twee locaties. Tijdens de grote vakantie is het adembenemende Paddenbroek the place to be. In de herfstvakantie zetten we onze figuurlijke tenten op in het chiroheem 'Uidekrij' in Gooik. 

Zomer: Paddenbroek

In de zomer gaan we met onze coole ravotters 'back to nature'. Het gloednieuwe plattelandscentrum Paddenbroek is dan het prachtige decor van onze ravotkampen. Naast het ontdekken van de natuur, gaan ze ook op 'sportief avontuur'. Als apotheose blijven ze de laatste avond overnachten in tenten. Een zelfgemaakte spaghetti of barbecue en 's morgens een topontbijtje, you name it!

 

Herfst: Uidekrij

Tijdens de herfstvakantie maken we het natuurgebied rond chiroheem 'Uidekrij' onveilig. Een plek die heel veel troeven heeft. Er is niet alleen een prachtige kampplaats die bij minder weer kan dienen als toevluchtsoord, er is ook een geweldig mooi bos en een ruime speelweide. Redenen, genoeg dus, om ook dan je 'ravotterskills' te komen bijschaven. 

 

IMG_7425_jpg.jpg

Een greep uit het aanbod*

GPS trektocht/dropping - natuureducatie - kajakken - vlot maken op de poel - lasershooting - overnachting in tenten op de laatste avond - kampvuur - Mountainbike - deathride -  boogschieten - highlandgames - sjorren - braakbalpluizen - ...

*Niet elke activiteit komt elk kamp aan bod. De activiteiten hangen af van onze locatie en de weersomstandigheden.

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Opvang: 8u - 9u

Activiteiten: 9u - 16u

Opvang: 16u - 17u

Iedereen brengt zijn eigen lunchpakket mee.

Zorg je ook voor een 10-uurtje en 4-uurtje. Wij zijn grote fan van de gezonde snack!

Geef je zeker een drinkfles mee? Dan vullen we deze graag bij!

IMG_9932.heic
Camping

Overnachting op geheime locatie

Als apotheose blijven we met onze coole ravotters de laatste avond overnachten in tenten. Je eigen tentje opzetten, gezellig zitten aan het kampvuur (vergeet zeker je marshmallow niet), een lekkere spaghetti eten of een gevarieerd BBQ'tje, het zit er allemaal in. 's Ochtends word je wakker met de geur van vers ontbijt in je neus. Geef nu toe, wat moet een coole ravotter meer hebben?! 

Let op: overnachting enkel tijdens de zomerkampen in Paddenbroek.

Locaties:

Adres Ravotkampen zomer

Paddenbroek

Paddenbroekstraat 12

1755 Gooik

Adres Ravotkampen herfst

Uidekrij

Bronnenweg 10

1755 Gooik

Mooier wordt het toch niet?!

IMG_20210711_145143.jpg
bottom of page