top of page

Coole Ravotter (+10j)

Gooi die gamecontroller aan de kant en bereid je voor op een week vol actie, adrenaline en ruige avonturen! Dit is geen picknick in het park - dit is waar de échte durfals samenkomen. Welkom op ons Ravotkamp, dé plek waar alleen de échte avonturiers thuishoren!

 

IMG_7425_jpg.jpg

Een greep uit het aanbod

  • Leef je uit op onze alom geprezen opblaasbare spring- en klimstructuren, schiet ‘bullseye’ bij onze archery tag, laat je helemaal gaan tijdens de boslympische spelen, leer te overleven in het bos en kom mee overnachten in je tent, samen met je vrienden!

  • Tijdens de zomerkampen trekken we er ook een dag op uit naar de Outsider in Aalst. Daar beleef je een Adrenaline Dag om van te smullen . Je gaat kajakken op de Dender, klimt omhoog via de touwen van de Blue Diamond en test je ook jouw klimskills op de via ferrata (via gestapelde containers omhoog klimmen!). Door de donkere gangen in de speleobox kom je helemaal bovenop de toren en geniet je van het wijdse uitzicht. Nu nog naar beneden via een jump van de bovenste verdieping... Durf jij? Tzalwel! 

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Opvang: 8u - 9u

Activiteiten: 9u - 16u

Opvang: 16u - 17u

Iedereen brengt zijn eigen lunchpakket mee.

Zorg je ook voor een 10-uurtje en 4-uurtje. Wij zijn grote fan van de gezonde snack!

Geef je zeker een drinkfles mee? Dan vullen we deze graag bij!

IMG_9932.heic
Camping

Overnachting op geheime locatie in de zomer

De laatste avond overnachten we samen in tenten op een locatie die tot de verbeelding spreekt. Samen met je vrienden zet je je tent op vooraleer we samen genieten van een heerlijke warme maaltijd. Als echte kampeerders maken we later op de avond een knetterend kampvuur (hier sta je zelf voor in!) en zingen erop los of vertellen de stoerste verhalen! De ochtend nadien krijg je een stevig ontbijt voorgeschoteld. De lunch voor de laatste dag maken we dan ook samen!

Locaties:

Adres Ravotkampen zomer

Paddenbroek

Paddenbroekstraat 12

1755 Gooik

Adres Ravotkampen herfst

Uidekrij

Bronnenweg 10

1755 Gooik

Mooier wordt het toch niet?!

IMG_20210711_145143.jpg
bottom of page