top of page

FAMILIE SKIVAKANTIE

monkie (1).png

Het begon met een droom...

Al een tijdje droomden we er met Sportigo van om sneeuwvakanties te organiseren! En omdat ons publiek hoofdzakelijk bestaat uit sportieve ouders met (jonge) kinderen, wilden we heel graag een familiereis kunnen aanbieden waar zowel ouders als kinderen hun gading in zouden kunnen vinden. En die ideale formule hebben we nu gevonden! 

 

Samen met onze ervaren snowpartner Kriski trekken we in de krokusvakantie van 2025 naar Canazei - Sella Ronda in de Italiaanse Dolomieten. Een top skigebied met meer dan 400 km aan pistes. De typische Italiaanse gezelligheid dus, in combinatie met kwaliteitsvolle pistes, ideaal! 

Terwijl je kinderen les krijgen van Nederlandstalige skimonitoren, kan jij je als ouder helemaal uitleven op of naast de pistes. Als dat geen geweldige combo is! Geen zorgen dus over je kroost, want die is super zinvol bezig. En ski je in de namiddag graag samen met je kinderen, dan kan dat natuurlijk ook! 

Oh ja, voor een geanimeerde après-ski wordt er natuurlijk ook gezorgd, salute! 

 

Kom jij met je gezin mee genieten van onze Sportigo familiereis in Italië?

VERBLIJF
HOTEL ALPE ***

Verblijven doen we in hotel Alpe, een gezellig hotel, midden in de bergen. Je geniet er van de lekkere Italiaanse gastronomie in een halfpension formule. 's Avonds heb je er de mogelijkheid om je te ontspannen in het zwembad of de sauna. 

Skipistes liggen op 800m van het hotel, er wordt een minibusje voorzien om je naar de lift te brengen. 

skivriend.png

HOE ZIET ZO'N SKIDAG ERUIT?

OCHTEND

Skilessen voor jong en oud

 • 3 uur Nederlandstalige skitraining voor kinderen en volwassenen door gediplomeerde skimonitoren van Krikski Skiclub vzw (of andere).

 • Hoe jonger en minder ski-ervaring, hoe kleiner de skigroepen.

MIDDAG

Samen lunchen op de piste

We spreken met alle skigroepen af aan het restaurant of hotel op de piste. Afhankelijk van het weer en wat hun vriendjes beslissen, kan elk kind zelf kiezen wat ze na de middag willen doen: begeleid skiën met vriendjes, of ze trekken richting de toffe kinderanimatie of skiën met mama en papa.

Kind is Koning:

Elk kind kan iedere dag zelf kiezen tussen

 • Skiën met vriendjes tijdens de kinderskibegeleiding:
  De kinderen (tot en met 12 jaar) skiën zolang ze zin hebben. Ophalen is niet nodig, ze worden naar het hotel gebracht. Voor kinderen vanaf blauwe skigroep, volwassenen niet toegelaten.

 • Onze toffe kinderanimatie:
  Kinderanimatie is onze specialiteit: voor kinderen tot 12j, fijne activiteiten afwisselend binnen en buiten, knutsel- en bakplezier, themafeestjes....Na het middageten nemen wij de kinderen, die willen, mee naar het hotel en de animatie, ook later tijdens de namiddag kunnen ze aansluiten. Gewoon wanneer ze zin hebben.

 • Skiën met het gezin.

NAMIDDAG

De leukste après-ski activiteiten

Bij skiën hoort ook sfeer en gezelligheid voor jongeren en ouders. Ook daar zorgt ons team met plezier voor.

 • Gezellige sneeuwbar, gemaakt door de kinderen

 • Fakkeltocht met jenever en fruitsap

 • Dans erop los tijdens onze alom gekende muziekquiz

 • Après-skiparty met live-dj

 • Ontspannen in de bar

 • ...

AVOND

bottom of page