top of page
Ontwerp zonder titel (4).png

   Sportigo Surf & Beach   

Hoe kan je de vakantie beter afsluiten dan met ons 'surf & beachcamp' in Oostende (29 - 31 augustus)? Voor het eerst organiseren we met Sportigo een kamp met overnachtingen, jawel!

En het zal direct een kamp zijn met alles erop en eraan. Kom met ons mee en ontdek welke watersporten je aan onze kust kan beoefenen. Pak jij je eerste golf met je surfplank? Kan jij de woelige zee trotseren, peddelend op een zeekajak? En wie weet slaag je erin om op de stand up paddle (SUP) te gaan rechtstaan!

Verblijven doen we in supergezellige sportchalets aan de Spuikom in Oostende. Deze accommodatie heeft alles om jou een ideaal kamp te garanderen. Volpension? Uiteraard! Een barbecue en een heerlijke pasta mogen niet ontbreken. Sluit samen met ons de vakantie op een perfecte manier af! 

Praktisch

Op maandagochtend vertrekken we vanuit Ninove samen met de trein naar Oostende!

De namiddag zal bol staan van de leuke strandspelen (teambuilding, beachgames, een zwemmeke in de zee bij goed weer!). 's Avonds staat er nog een superleuke doe-quiz op het programma. 

Dinsdag hebben we een hele dag surf en beach in de surfclub van Oostende. De laatste avond steken we in een feestelijk kleedje. 

Woensdagvoormiddag doen we nog een paar laatste leuke teamactiviteiten om dan in de late namiddag  terug te zijn in Ninove.

Wat er precies allemaal in je reiskoffer moet zitten krijg je na inschrijving nog uitgebreid gebriefd. We geven wel al even mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het dragen/rollen/... van je reiskoffer. 

Perron
Jonge Surfer

Surf & Beach!

Je wordt één hele dag ondergedompeld in het echte 'beachlife'. Zon, zee en surf én FUN.  De ervaren instructoren van surfclub 'inside outside' leren ons hoe we de golven moeten bedwingen. Ze zijn meester in het begeleiden van SUP (stand up paddle), windsurfen, kajakken, raften en golfsurfen. Gedurende de hele dag krijgen we dan ook deze coole watersporten geserveerd. In je lekker warme wetsuit krijg je de smaak gegarandeerd te pakken.  

 

Doe jij mee aan onze surfcontest op het einde van de dag? 

Overnachting

Overnachten doen we in de sportchalets die gelegen zijn aan waterplas De Spuikom in Oostende. Het zijn chalets voor 8 personen met stapelbedden. Op het domein zijn alle voorzieningen aanwezig om in alle comfort te kunnen genieten van een fantastische vakantie: verzorgd sanitair met douches, wasbakken en toiletten, gratis WIFI. We beschikken ook over een multifunctionele zaal waar we avondanimatie voorzien. 

De Spuikom

Waterplas De Spuikom is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum en het strand. Het is een leuke uitvalsbasis waarbij we ook gezellig kunnen samenzijn in de lounge. We eten er samen in de tent die tijdens de zomermaanden wordt opgesteld.

sportchaletsoostende-020-1.jpg
IMG_0441-600x600.jpg

Inclusief

​Wanneer je samen met ons richting Oostende trekt dan is dit inbegrepen in de prijs:

  • treinrit heen/terug Ninove - Oostende

  • 2 overnachtingen in supergezellige sportchalets

  • 2x avondmaal, 2x ontbijt, 2x lunchpakket

  • 1 volledige dag wateractiviteiten aan het strand van Oostende

  • Avondanimatie

  • dé leukste begeleiding door ervaren Sportigomoni's

Voor wie?

Jongeren vanaf geboortejaar 2013 kunnen mee. Altijd leuk om samen af te spreken met wat vrienden en vriendinnen. Let op, je moet wel in het bezit zijn van een zwembrevet van 25m en aardig je plan kunnen trekken in het water. Uiteraard draag je bij bepaalde activiteiten verplicht een zwemvest.

Inschrijven!

Je vakantie afsluiten in stijl? Het kan! Niet twijfelen, inschrijven doe je gewoon hier.

 

Kostprijs: €195,-

Datum: ma 29 augustus - woe 31 augustus

sportchaletsoostende-028.jpg
bottom of page